Webbplatsens överlägg

Hjärtligt Välkommen till Allé Kök & Bar!
– Det självklara stället för Mat- & Sportälskaren

Vi visar de allra populäraste matcherna och tävlingarna! Allé Kök & Bar är för dig som uppskattar riktigt hög stämning, ös på plan, samt god mat och dryck med suverän service, enligt våra kunder. Du kan antingen sitta i baren eller välja någon av våra många bekväma bordsplatser. Vad du än väljer kan du hela tiden följa spänningen på skärmen. Vi har tillräckligt många stora bildskärmar att du inte ska behöva missa en enda kontring, repris eller depåstopp. Se VÅR MENY.

Vi har lagt mycket fokus på att våra gäster inte bara ska se oss som en sportbar utan även kunna njuta av en gastronomisk upplevelse. Belägen mitt i Sjöstadens hjärta kan du hos oss på Allé Kök & Bar avnjuta, vid sidan om härlig stämning, en fantastisk matupplevelse. Vi har passion för hantverket och tillagar vår mat på noga utvalda råvaror, rutinerade och med mycket kärlek. Hos oss hittar du massor av hemlagade finesser från vårt eget kök.

Välkommen in till en härligare kvarterskrogskänsla!

>> Klicka här för att boka bord hos oss!

Allé Kök & Bar – Sportbar

En mötesplats med kombinationen God Mat, God Service, Hög Stämning. De som vill kan ta del av de största matcherna på planen just nu och efter säsong. KLICKA HÄR FÖR VECKANS SPORT.

Hjärtligt välkommen till oss, ensam eller med vänner och familj, och njut av god dryck, mat och miljö!

SE ELLER LADDA NER MENY (PDF)

Rikta kameran mot QR-koden till vänster för att ladda ner eller se vår mat- & dryckesmeny på svenska eller engelska.

BILDGALLERI

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Upphovsrätt © 2023 Allé Kök & Bar. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes